delivery details

Εξυπηρέτηση πελατών

Στην Drops Laundry προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε ποιοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης των ρούχων σας, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών σας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στην προσπάθεια για επίτευξη των παραπάνω στόχων και για πλήρη κάλυψη των προσδοκιών σας, έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πολιτική εξυπηρέτησης πελατών, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Διαχείριση ενδυμάτων
Η διαδικασία διαχείρισης των ενδυμάτων σας, από την στιγμή που τα παραδίδετε στο κατάστημά μας, μέχρι να τα παραλάβετε καθαρά, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεται η πλήρης ασφάλεια του ενδύματος καθώς και το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Τα στάδια της διαδικασίας περιγράφονται παρακάτω:
Την στιγμή κατά την οποία παραδίδετε το ένδυμά σας σε κάποιο κατάστημα της Drops Laundry, εξετάζεται εξονυχιστικά για λεκέδες, ελαττώματα ή υπάρχουσες φθορές. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η ύπαρξη ελαττώματος ή φθοράς, ενημερώνεστε αμέσως και μόνο με έγγραφη συγκατάθεση σας το ρούχο σας προωθείται στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας για να καθαριστεί.
Στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας ιματισμού της εταιρείας μας το ένδυμά σας:

  • Ελέγχεται για τυχόν ύπαρξη λεκέδων και ξελεκιάζεται αν παραστεί ανάγκη.
  • Εισέρχεται στο στάδιο της πλύσης και λαμβάνει την απαιτούμενη περιποίηση, ανάλογα με το είδος του (στεγνό καθάρισμα, υγρό καθάρισμα).
  • Προωθείται για σιδέρωμα.
  • Περνάει από ένα τελικό στάδιο οπτικού ελέγχου για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών που έλαβε.
  • Συσκευάζεται ή διπλώνεται ανάλογα και ετοιμάζεται για παράδοση.
  • Μεταφέρεται στο κατάστημα μας ή στο τόπο που έχετε επιλέξει να το παραλάβετε.


Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα
Στην Drops Laundry ο σεβασμός στο απόρρητο των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε είναι πρωταρχικός μας σκοπός. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται επ’ ουδενί να παραχωρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Επίσης, δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για λόγους στους οποίους έχετε συναινέσει γραπτώς.
Με απώτερο σκοπό την πλήρη εξυπηρέτησή σας, στη Drops Laundry σας ζητάμε προσωπικές πληροφορίες για να εγγραφείτε ως πελάτης. Πληροφορίες όπως το όνομά σας, η διεύθυνσή σας, το τηλέφωνό σας (κινητό ή σταθερό), το e-mail σας μας εξυπηρετούν ώστε να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για την διευθέτηση των παραγγελιών σας.
Σε συγκεκριμένες περιόδους, η εταιρεία μας μπορεί να διεξάγει έρευνες με σκοπό την περεταίρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η συμμετοχή σας σε τέτοιες έρευνες είναι καθαρά εθελοντική.

Πολιτική αδειοδότησης για καθάρισμα
Η συντριπτική πλειοψηφία των ενδυμάτων που μας εμπιστεύεστε καθαρίζονται ικανοποιητικά. Ωστόσο, η Drops Laundry          μπορεί να αναγνωρίσει ένα πιθανό πρόβλημα και να σας ζητήσει να υπογράψετε ειδική άδεια πριν από την επεξεργασία του ενδύματος.
Η διαδικασία αυτή υφίσταται, ώστε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ένα δυνητικό πρόβλημα και κάποιος συγκεκριμένος κίνδυνος με την επεξεργασία του ενδύματος (π.χ. αντοχή χρώματος, ηλικία ρούχου, αδυναμία υφάσματος, κλπ).
Κύριος σκοπός του εντύπου άδειας είναι να σας ειδοποιήσει για ένα πιθανό πρόβλημα. Αν συμφωνείτε το ένδυμα θα υποβληθεί σε επεξεργασία με μεγάλη προσοχή και θα σας επιστραφεί αμέσως. Ωστόσο, εάν υπάρξει ζημιά, η Drops Laundry δεν φέρει καμία ευθύνη, δεδομένου ότι σας έχει προειδοποιήσει για τον κίνδυνο και έχει λάβει τη συγκατάθεσή σας για να συνεχιστεί η διαδικασία.
Αν η Drops Laundry καθορίζει την ανάγκη για έγγραφη άδεια, ένας εκπρόσωπος μας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Αν η άδεια για τον καθαρισμό, δεν μπορεί να ληφθεί εγκαίρως, τότε η Drops Laundry θα σας παραδώσει το εν λόγω εμπόρευμα πίσω.

 

Πολιτική καταστροφής ενδυμάτων
Στη Drops Laundry δίνουμε πάντοτε τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στον καθαρισμό και την επεξεργασία των ενδυμάτων που μας εμπιστεύεστε, χρησιμοποιώντας τις πλέον κατάλληλες μεθόδους πλύσης για κάθε ένδυμα.
Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για εγγενείς αδυναμίες ή ελαττώματα υλικών. Η ευθύνη της Drops Laundry σε σχέση με τυχόν κατεστραμμένα αντικείμενα δεν μπορεί να υπερβαίνει το δεκαπλάσιο της τιμής καθαρισμού του ενδύματος.

 

Πολιτική απώλειας ενδυμάτων
Η Drops Laundry, ασκεί τη μέγιστη προσοχή κατά την παραλαβή των ειδών ένδυσης, για να αποφευχθεί η απώλεια ή ζημία τους. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν περιπτώσεις όπου κάποιο ένδυμα ενδέχεται να απολεσθεί ή να μην παραδοθεί. Ως εκ τούτου, οι διαφορές στην καταμέτρηση των ενδυμάτων πρέπει να αναφέρονται την στιγμή κατά την οποία παραλαμβάνετε τα ρούχα σας. Η ευθύνη της Drops Laundry          σε σχέση με τυχόν απολεσθέντα αντικείμενα δεν μπορεί να υπερβαίνει το δεκαπλάσιο της τιμής καθαρισμού του ενδύματος.

 

Πολιτική αποζημιώσεων
Στην Drops Laundry εγγυούμαστε απόλυτα την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρ’ όλα αυτά, αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα περιποίησης του ενδύματός σας, ενημερώστε μας κατά την διάρκεια παραλαβής των ενδυμάτων σας και θα επαναλάβουμε τη διαδικασία καθαρισμού εντελώς δωρεάν.